HOLD_ON
PSYCHOSOCIALE THERAPIE

        HOLD_ON   PSYCHOTHERAPIE V00R VR0UWEN

 

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen die blokkades ervaren in het dagelijks leven. Ze zijn ontstaan door problemen, zorgen of gebeurtenissen.


De vrouw van vandaag krijgt veel op haar schouders. Naast de zorg voor het gezin, het huishouden, haar werk, de sociale contacten, soms mantelzorg, wordt ook nog van haar verwacht dat ze er modieus en verzorgt uitziet. Het is iedere dag multitasken.


En vrouwen kĂșnnen heel goed multitasken. Zelfs als problemen en zorgen zich mengen in het dagelijkse leven, gaan vrouwen hiermee door.

Gelukkig gaan problemen en zorgen vaak vanzelf weer over, maar soms blijven ze en hebben een blokkerende werking op je leven.


Problemen, zorgen of gebeurtenissen zijn soms moeilijk te traceren qua oorsprong, zijn te complex of te heftig en blijven je leven domineren. Het multitasken lukt je nog wel, maar het levert stress op. Stress zorgt voor vermoeidheid. Je raakt langzaam opgebrand. Logisch dat je begeleiding zoekt om jouw blokkades inzichtelijk te maken en verandering te brengen in deze vervelende situatie.


Door middel van een laagdrempelige vorm van psychotherapie, die ik afwissel met coaching, worden jouw blokkades inzichtelijk gemaakt. 

Hieronder staan verschillende klachten/problemen die voor blokkades zorgen. Als je op de button drukt, kun je daar meer informatie over lezen:

Vervolgens volgt een traject waarin wordt onderzocht of jouw blokkades zijn op te lossen. Is dit niet het geval? Dan leer je door middel van psychotherapie en coaching om te gaan met jouw problemen, zorgen en gebeurtenissen zodat ze geen blokkerende werking meer hebben in jouw leven.


Onderstaande animatie geeft meer informatie over psychosociale therapie.